ROTO RASP

INNOVATIEF EUROPESE PRODUCT – ROTO RASP SLIJPSCHIJF

Moderne technologie

Producten zoals de slijpschijven van haakse slijpers en schuurpapier hebben vele nadelen bij het werken met zachte materialen. Zo kunnen bijvoorbeeld slijpsels de oppervlakten bedekken en zo zorgen voor een minder efficiente werking van het apparaat. Ook andere factoren zoals de verhoogde wrijving door deze deeltjes en een verhoogde temperatuur kunnen van negatieve invloed zijn. Hierbij komen ook nog andere problemen kijken zoals dat de slijpschijf steeds botter kan worden en zoals dat schuurpapier al snel verliest aan schurend vermogen.

Het doel van de ROTO RASP is om het aanbod van producten voor het bewerken van zachte materialen te verbreden. Vergeleken met de meeste slijpschijven is de ROTO RASP veel effictiever bij het verwijderen van deeltjes. De ROTO RASP kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door middel van het vastdraaien van de ROTO RASP om de draaias heen. Voor het schuren van oppervlakten dient de haakse slijper tussen de 1.500 en 11.000 rpm. gezet te worden.

Voordelen

ROTO RASP is gemaakt van vertind ijzer en is 0.7 mm dik. Daarnaast is de ROTO RASP thermochemicaal bewerkt. De raspen op het werkoppervalkte van de schijf verwijderen deeltjes en de ROTO RASP bevat gaten waar de verwijderde deeltjes doorheen kunnen, zodat deze deeltjes de ROTO RASP niet kunnen belemmeren. Op deze manier wordt het mogelijk om efficiënt door te werken.

Vormen

De grootte van de verwijderde deeltjes hangt af van de druk die de ROTO RASP op het oppervlakte uitoefent en hangt af van de grootte van de mesjes. De ROTO RASP is in meerdere varianten verkrijgbaar, waaronder ROTO RASPS met platte en gebogen oppervlakten. De platte ROTO RASPS zijn meer geschikt voor platte oppervlakten en de gebogen varianten zijn ideaal voor het werken met hoeken of ronde oppervlakten.

Certificaten

Downloaden brochure (Engels) als pdf:

ROTO RASP instructies:

Neem contact op

Op dit moment zijn wij niet bereikbaar. Als u ons mailt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.